U bent met uw bedrijf gevestigd op de woonboulevard in Zaandam. Daarmee profiteert u van de naamsbekendheid die de woonboulevard in de regio heeft opgebouwd. Veel mensen die van plan zijn om in de auto te stappen om hun aankopen op de woonboulevard in Zaandam te doen oriënteren zich vooraf op internet. Aangezien hun doel bekend is, zal ook de zoekwoorden vaak [Woonboulevard Zaandam] zijn. Deze potentiële bezoekers van uw winkel met een hoge waarde (in marketingtermen hot prospects genoemd) zijn slechts 1 klik verwijderd van de informatie over uw bedrijf.

Door het internet kunt u klanten bereiken die vroeger buiten uw marketinggebied vielen. Wat is er mooier dan deze extra doelgroep een plezier te doen met uw product of dienst, of ze misschien belonen voor hun zoektocht op het internet met bijvoorbeeld een kortingscoupon die de klant zelf thuis uitprint en u meetbare feedback geeft op uw aanbieding of actie.
U hebt deze mogelijkheden door te adverteren op woonboulevardzaandam.nl.

36% van de bezoekers gebruikt een mobiel apparaat tijdens het zoeken. Dit percentage wordt alleen maar hoger. Dan wilt u natuurlijk dat uw informatie optimaal wordt weergegeven. De scripts op woonboulevardzaandam.nl zijn geoptimaliseerd voor zowel Apple als Android apparaten.