faq

We staan er niet op. Hoe kan ik mijn bedrijf aanmelden?
Op de pagina “gratis vermelding”  kunt u uw gegevens invullen. Deze gegevens worden daarna handmatig ingevoerd op de website. In de regel wordt uw vermelding binnen 2 werkdagen opgenomen in de website.

Waarom ben ik nog niet persoonlijk benaderd?
De persoonlijke acquisitie voor een vermelding en/of advertorial op woonboulevardzaandam.nl vindt plaats in fases. Op deze manier krijgt elke ondernemer op de woonboulevard de aandacht die hij of zij verdient.

Waarom gaat het aanmelden niet automatisch? Dat zie je overal.
Een vermelding, maar ook een advertorial wordt handmatig toegevoegd. Juist in deze tijden, waarin alles automatisch gaat en uniform is, is het belangrijk om aan de individuele wensen van de klant tegemoet te komen. Dat kan niet met automatische vormgeving en publicatie.

Hoe kan ik adverteren op woonboulevardzaandam.nl?
Stuur ons een bericht via de pagina “adverteren“. Er zijn diverse mogelijkheden zoals bijvoorbeeld een promotionele afbeelding met uw logo en bedrijfsnaam boven de opsomming van de gevestigde bedrijven in uw productgroep aangevuld met een extra pagina (advertorial) waar uw aanvullende informatie of een seizoensopruiming kunt promoten.

Waarom staat mijn logo niet bovenaan?
De verwijzingen naar de advertorials worden op volgorde van aanmelding geplaatst. De gratis vermelding wordt op alfabetische volgorde weergegeven.

Wie beheert deze site?
De website woonboulevardzaandam.nl wordt beheerd door zeevArt Internet Services in Zaandam. Sinds 2007 is zeevArt Internet Services is een vertrouwde partner voor diverse zzp’ers, bedrijven en organisaties in webdesign, website beheer, online promotie en zoekmachine-optimalisatie.